NOW LIVE

Home Breaking About Terms Privacy

Russia-Ukraine War Live Feed

今すぐショッピング

Letter To Milorad Dodik

The People Don´t Want You Anymore!

AMAZON

Track of the Month

Spotify

AMAZON

Rich TVX

RICH TVX NEWS

Video Evidence of Putin's Involvement Sparks ICC Arrest Warrant

Play Now

Stay Ahead of the Game with Rich TVX News

Letter To Milorad Dodik

NEW YORK / BANJA LUKA (RichTVX.com)  – The Restart Srpska Movement leader Stefan Blagić wrote an open letter to President of Republika Srpska the dictator Milorad Dodik. General elections will be held in Republika Srpska on 7 October 2018. Thousands are daily on the streets as the Pravda Za Davida Movement, after the lifeless body of the 21 year-old rapper David Dragičević was found a few days after he was reported missing in mid-March. David Dragičević’s death in March has triggered daily protests in Banja Luka for more than 180 days.

Read the Original Letter Written by Stefan Blagić:

Dragi šefe,

 

Pošto niko od tvojih prijatelja/saradnika ne smije da ti kaže (tješe i tebe i sebe), evo ja ću ti reći.

 

Narod te više neće. Da, dobro si pročitao. Narod te neće i mnogo je razloga zašto je to tako.

 

Bez mnogo razmišljanja, postavio si monstruma na čelo MUP-a, a onda ti se obilo o glavu. Sada je on „glavni baja“, a ti si miš koji proviruje iz rupe. Mnogo me podsjećaš na Džerija, sa jednom bitnom razlikom: Džeri je na kraju izlazio kao pobjednik, a ti nećeš.

 

Najbolje te uporediti sa bokserom koji je svjež kao „dašak vjetra“ uletio u ring kojeg je napravila međunarodna zajednica. Krenula te karta, ogroman novac, podrška stranaca, podrška na izborima. Lijepo je izgledalo za tebe.

 

A onda se sve promijenilo. Sve je počelo od bjesomučne pljačke od strane tebe i tvoje ti bratije, da bi završilo tako što jednog od tvojih pouzdanih, srebroljubivih saradnika ozvaničiše kao „kralja korupcije“. Da stvar bude gora, kruna dođe od, ni manje ni više, nego najmoćnije svjetske sile, iste one sile koja te ustoličila. „Kralj korupcije“ ti sada nosi listu. Kako si samo nisko pao…

 

Kada si uguran u ring, imao si i mogao si sve, ali ništa niste ni znali ni htjeli. Osim jednog – sveopšte pljačke sa nesagledivim posljedicama. Sada, kada para više nema, ti se teturaš u ringu i svaki dan primaš teške udarce, pa se hvataš za konopac. Nema nazad, „šefe“, meč se ne može vratiti na početak, sada ti svaki udarac može biti koban, desio se on danas ili u bližoj budućnosti. Nokaut je izvjestan, ali najmanje što možeš je da izgubiš bodove.

 

Zato bježi, šefe, skupi „porodično blago“, oteto od naroda, pa se ti i tvoji usidrite na istoku, jer, ne biste valjda na „prljavom zapadu“. A tamo čekaju i sankcije, pa nije nikako zgodno. Za spasenje sopstvene zadnjice, tebi ništa strano nije, pa da te podsjetim, tamo je i Mira. Oženi je zbog papira

Get the latest breaking news and top news headlines.

RichTVX.com is your online source for the latest news.

 

BREAKING

Jacinda Ardern Steps Down: The Internet Reacts with Hilarious Memes Watch here

Don't Be Evil, Don't Be Mean: The Hottest Meme Video Watch here

YALE SOM

Jeffrey Sonnenfeld and Steven Tian

Experts Jeffrey Sonnenfeld and Steven Tian expose the end of Russia's energy dominance! Read more

Steven Tian and Jeffrey Sonnenfeld

Activist Investor Nelson Peltz's track record EXPOSED by Jeffrey Sonnenfeld and Steven Tian! Read more

FUTURE NOW

Mike Stock

World Exclusive Interview with Mike Stock! Read more

Gianfranco Bortolotti

Interview with Gianfranco Bortolotti Read more

AMAZON