Denny Caknan – LOS DOL (Official Music Video)

Date: 2020-07-05 01:42:19

×

Alhamdulilah Telah Rilis :

LOS DOL

– Cipt : Denny Caknan X Lek Dahlan
– Artis : Denny Caknan

Lirik :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel di setel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokno kabarmu,
tandane iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

back

__________

ARR :

– BAYU ONYONK

TALENT :

– Dodit Mulyanto
– ega alfaris ( agus kotak )
– bella bonita
– dll

VIDEO :
IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY x FOTOSINTESIS )

TERIMAKASIH :
– TUHAN YME .
– KELUARGA .
– TEMAN .
– DAN SEMUANYA .

TEAM :
– DIDIT W.U
– DHIMAS PRASETYO- DLL
_____________________________________________________________

#DennyCaknan #LosDol #Music

Tetap dukung setiap karya kami ,

kalian sangat luar biasa SAMPAI JUMPA …..

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

leave a reply