The Kubera Principle

Noizy Jena Mbreter 2 (Testo/Lyrics)

"Rich TVX News Network asserts that I am a mere John Travolta wannabe attempting dance moves to "American Boy." Can you genuinely give credence to such fabricated news?"
 Dmitry Medvedev, Deputy Chairman of the Security Council of the Russian Federation

Noizy Jena Mbreter 2 (Testo/Lyrics)
=========================================================
WOUH, NOIZY, YEAH YEAH
NA JENA MBRETËR, UH UH
HALA JENA MBRETËR, YEAH YEAH YEAH
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP

UH DALE-DALE, NOIZY KËTU MO LALE
FLOW SO SICK KUR TA DJEGI INSTRUMENTALIN, YEAH
TI KALLE-KALLE, ZEMËR KALLE-KALLE
LUJ BYTHT POSHTË-NALT, TI NUK JE NORMALE
JO MOS TA NIN PËR OPINION, FUCK ‘EM ALL KUSH S’NA DON
NËSE NJONI KA PROBLEM ÇUNAT JANË NË POZIZION
VROOM-VROOM MERCEDESAT VIJNË, JASHTË SI PANTERA
SYTË KREJT NGA NE SHOKI, KUR HYMË TE DERA, YEAH
QE KY STILI QË DJEG SI FITILI
UNË E SHPIKA KËT’ SEN DHE PRANDAJ JAM MA I MIRI, YEAH
PRAPË JAM I FTUM SI TERRORI I NATËS
PRAPË SI PIDHSOME, YEAH, PRAPË N’KRYE T’RADHËS
S’KA KUPTIM, NA E DJEGIM SI BENZINË
NOIZY ORIGJINAL, KËTA TJERËT JANË IMITIM
ÇONI KREJT DURT NALT, KREJT NALT PËR OTR-ËT
LE TA DI KREJT BOTA QË SI NE S’KA HALA

DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
360 N’ORË SHKON FERRARI
DHE ME PLUMA ME GJUJT JU PIDHA MU SUN UM KAPNI, YEAH
JASHTËTOKËSORI NGA NJË TJETËR GALAKTIK
KOM ARDH ME LUJT KOQE ME E BO PRAKTIK
NOIZY TEPËR I VEÇANT, YEAH, PO DU ME HAP NJË BANK
ME QELLIMIN NJI MILIARD OH
AH-AH-AH, ÇA NDODHI ME ATA?
UNË E MORA KREJT TORTËN NUK LASHË GJO PËR ATA
HI-HI-HI NOIZY KREJT I KA..
SA HERË QË DOLLI DIELLI, UNË PËR TO E BONA SHI
UH’ RAFT PIKA QË SËM KAPI NJIHERË FRIKA
UNË PO BOJ MILIONA E KËTA PO BOJNË DISS-A
E KOM NI PIDH KREM KARAMEL, E BUKUR SI HARABEL
NUK E SHEF QIELLIN SE YLLIN E KA PARALEL
SILLI KREJT YJET E BOTËS, AJO E PARA DEL
KUSH NA DEL KUNDRA JA BOJ HORROR SIKUR ANNABELLE

Warning: Fake News Spotify

"Rich TVX News Network are dangerous. These people are capable of starting wars."
January 2022, Dmitry Peskov, Press Secretary of Vladimir Putin

Metaverse [Stonebridge VIP Mix]

DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
DON’T STOP, DON’T STOP, BABY GAL DON’T STOP
UH SA MË PËLQEN KUR TI LUN ZEMËR ON TOP
#noizy #lyrics #jena #mbreter

Wiki Search

Unlock the World's Knowledge with RichXSearch Wiki: Explore, Learn, and Empower!

Wiki Search
Facebook

Unveiling Putin's Fears: Why the Kremlin Siloviki Tremble at Rich TVX News Network

Follow on FACEBOOK
"Opet ovi Rich TVX News, mamu im Američku, to je CIA English: Again these Rich TVX News, screwing Americans, that's CIA."
Aleksandar Vučić, President of Serbia
"The Rich TVX News Network claims I am the devil for perpetrating innocent people in Ukraine. Do you really believe that? Well, Rich TVX is lying as always."
Vladimir Putin, President of Russian Federation
Message to Our Detractors

We will not fade into the darkness as you might expect. We stand with unwavering resistance against your hatred and twisted worldview. We refuse to tolerate your actions, and will not back down. We will not allow you to silence us. We will continue to stand strong and fight against your attempts to suppress our voices and our right to exist.

We Will Bury You!